Майбутні моделі КІА gt, щоб зосередитися на реальній продуктивності


Опубликованно 18.01.2019 21:33

Майбутні моделі КІА gt, щоб зосередитися на реальній продуктивності

Kia планує зробити свої автомобілі не спортивнее, веселіше і більше з участю в управлінні, але не короною, що процес із запуском високопродуктивних Хюндай Н-стиль відгалуження.

Замість цього, він хоче і далі розвивати малий діапазон моделі GT більш реальну продуктивність зосередитися і переконайтеся, що добре-отримав Стінгер спорт-седан має більш потужний вплив, що впливають на Кіа інженерів, щоб зробити кращу керованість повсякденні моделі, відповідно до Хюндай-Кіа розвитку високопродуктивних бос Альберт Бірманн.

“Для KIA, це не рішення для входу з високою продуктивністю машин. Ми зробили це з Хундай Н а є чітке рішення не з Кіа, а ГТ має бути розумний пакет. З Сеед gt Тепер, у ту хвилину, ви йдете, ви повинні працювати на трасі, і тоді витрати і бізнес стає дуже складною. Роблячи наступний крок, не легкий крок".

Він не виключає її повністю в майбутньому – "Кіа-мистецтво дивувати", - заявив Бірманн – але сказав, що рішення було прийнято зараз.

Хундай-Кіа наполягає на автономні технології

2,0-літровий бензиновий турбо двигун від Стінгер розуміти, щоб поміститися в Ceed і в теорії влади на Ceed GT в діапазон-топпер, але ні 201bhp 1,6-літровий був обраний замість цього до влади нового теплого люка і не штовхає його продуктивність занадто висока.

Однак, сказав він, що наступного покоління Оптима ГТ, швидше за все, підштовхне своєму короткому виступі, не ставши трек автомобіля. “На наступний Оптима ГТ, ви можете розраховувати на цікавий трансмісії і підвіски на наступному рівні. Це буде наступний рівень Кіа ходові якості".



Категория: Автоновости