Феттель: «Деколи складно зовсім не звертати уваги на критиків»


Опубликованно 03.12.2019 03:42

Феттель: «Деколи складно зовсім не звертати уваги на критиків»

Себастьян Феттель / фото - Getty Images

Гонщик Ferrari Себастьян Феттельрозповів про своє ставлення до критиків та їх висловлювань в його бік, а також знаменитий пілот повідомив, коли планує завершити гоночну кар'єру. Цитує гонщика Мotorsport.com.

«Деколи складно зовсім не звертати уваги на критиків. Сьогодні в світі все дуже швидко змінюється, люди дуже швидко роблять висновки. Мені так здається. Але що є – то є, і так відбувається не тільки в Формулі-1. Те ж саме відбувається і в інших видах спорту, в світі взагалі, в політиці.

Взагалі це жах. Люди кожен день змінюють свою думку. Складно ставитися до таких думок серйозно. Адже якщо у тебе є якісь цінності, є те, у що ти віриш, як можна змінювати думку кожен день? Думку можна міняти тільки з вагомої причини.

Але я знаходжу це цікавим, тому що буває, що за три дні до гонки люди кажуть, що все погано, а після гонки раптом починають заявляти, що все чудово. На мій же погляд все не так погано – я досить давно виступаю в гонках, тут бувають злети і падіння.

Коли я закінчу кар'єру? Я не знаю. У тому сенсі, що я не заглядаю так далеко вперед. Я просто не знаю. Думаю, багато в чому це буде залежати від того, що станеться з новим регламентом. Подивимося, як пройде наступний сезон, а там буде видно».

Раніше Маттіа Бинотто висловився про легальність мотора Скудерії.



Категория: АвтоМотоСпорт