Відразу шість моделей Citroen обзавелися особливими версіями


Опубликованно 09.12.2019 05:03

Відразу шість моделей Citroen обзавелися особливими версіями

Компанія Citroen анонсувала нову спеціальну серію C-Series з ексклюзивним декором і розширеним набором стандартного устаткування.

Спеціальне видання з'явилося у моделей C3, C4 Cactus, C3 Aircross і C5 Aircross, а також Berlingo і C4 SpaceTourer. Зовні автомобілі C-Series можна відрізнити за червоним деталей. Першим новий образ «приміряв» кросовер C3 Aircross. Йому залишилися червоні корпуси бічних дзеркал заднього виду і окантовка передньої оптики, а також спеціальні шильдики з назвою серії на передніх дверях під дзеркалами. Яскраві акценти кольору Anodised Deep Red контрастують з основними кольорами кузова: білим, чорним і трьома відтінками сірого.

У салоні червоні акценти з'явилися на приладовій панелі, спинках сидінь і підлогових килимках. На сидіннях це декоративна строчка і вишивка «C-Series», що нагадує про належність до особливої серії.

Спеціальне видання засноване на комплектації Feel, список оснащення якої доповнено автоматичним клімат-контролем, задніми парктроник, датчик дощу, електросклопідйомниками всіх дверей, електропривід бічних дзеркал і «мультимедийкой» з підтримкою Android Auto і Apple CarPlay. Завершують образ 16-дюймові легкосплавні колісні диски MATRIX з алмазною гранню.

Citroen C3 Aircross C-Series пропонується з бензиновими і дизельними моторами PureTech, передбаченими для комплектації Feel: 1.2 PureTech 110 л. с. в парі з 6-ступінчастою АКПП, BlueHDi 100 S в парі з 6-ступінчастою АКПП і BlueHDi 120 у парі з 6-ступінчастим «автоматом». На рідному ринку марки кросовер буде коштувати від 22 300 до 26 250 євро залежно від комплектації. Прийом попередніх замовлень вже оголошений.



Категория: Автотехника