Найцікавіше поліцейських машин – 2020 видання


Опубликованно 10.12.2019 00:34

Найцікавіше поліцейських машин – 2020 видання

Слайд з

Найчастіше поліцейські машини повністю позбавлений уяви.

Уявіть, наскільки цікавіше було б, якби дороги були патрулюється Порше 911с, або на Audi R8s, або Хонда NSXs?

Ну, вірити цьому чи ні, поліція в одній частині світу або інші скористалися всі ці автомобілі, і багато іншого, Так ви з цих. Ми ранжирували їх у порядку, працюють до поліцейської машини, як нам здається, найбільш цікавий поліцейський автомобіль коли-небудь використав.

Як звичайно, тільки в тому числі транспортних засобів, які ми цілком впевнені, що бачили дійсну службу, так що машин використані від рекламних кампаній виключаються. Пристебнутися:

80: Форд поліції interceptor утиліта (США)

Ви могли б добре запитати, чому цей всюдисущий поліцейський вантажівка-це цікаво. Ну, вона символізує глибинну тенденцію для американських поліцейських департаментів відмовитися від традиційних великих салонів, що американці прийшли, щоб знати, любов і страх, на користь все більш популярним серед цивільних автолюбителів занадто позашляховиків. З двигуном EcoBoost V6 двигуни - в тому числі і зараз гібридний варіант - транспортні засоби є більш ефективними, ніж коли-небудь, а також запропонувати гідну керованість на високих швидкостях і стабільність.

Ford також стверджує, що це єдиний поліцейський автомобіль у світі 75 миль на годину заднє зіткнення у краш-тестах.

79: Посол Індії (Індія)

Коли Морріс був його заповнити його Оксфорд модель на британському ринку, вона поставила оснащення замок-фондових і стовбур в Індію, де він відрізняється своєю другою життя, як в Індії перший будинок побудований автомобіль, і став найбільш популярним сімейним автомобілем, а також в інших областях, таких як таксі. І, природно, місцева поліція теж повівся. Дійсно, передбачається, що індійський уряд купило близько 15% від загального обсягу виробництва протягом його життя.

Хоча навряд чи останнє слово в комфорті, швидкості і витонченості, він був досить міцним і, враховуючи його всюдисущість, легко знайти кого-то, щоб її полагодити і знайти запчастини при необхідності. Посол був у виробництві між 1958 і 2014.

78: Опель Сенатор (Великобританія)

Починаючи з 1987 року, Ровер у SD1 з'явився конкурент за серце кожен британський поліцейський і жінка у формі сторицею звіроподібний Опель сенатор, який продається в Європі як Opel. Але машина справді вступила в свої права в 1989 році, з приходом нової версії з 24-клапанний 3,0-літровий шестициліндровий двигун хороший для 201bhp.

Автомобіль був високо цінується автомагістралі поліції впевнені, керованість і великий багажник, ідеально підходить для проведення конуси і тимчасові знаки, і в багатьох відношеннях це був ідеальний останній ура для великої "Воксхолл", який помер у 1993 році і не був замінений, жертвою тенденції до преміум перепусток для виконавчого розміру авто.

77: Ленько Студентка (Канада)

Массачусетс- Ленько був будинок броньованих автомобілів починаючи з 1981 року, і випустила Биркат в 2001 році, був розроблений спільно з Лос-Анджелес шерифа округу особливим виконавчим бюро. Заснований на Форд F-550 супер борг і здатний витримати вогонь з автоматів, він важить здоровенний 17,550 кг (7960 кг), так що дуже потрібна його 444bhp 6.7-літровий Форд турбо дизель Powerstroke обійти.

Типу SWAT команди по Північній Америці використовувати транспортний засіб, включаючи тактичний підрозділ Оттавської поліції, як на фото. Інші користувачі включають поліцією в Австралії, Бразилії та Нідерландів. Армія США, військово-морський флот і військово-повітряні сили все теж. Вони коштувати близько $200,000-$300,000 за штуку, залежно від обладнання.

76: Холден Commodore SV6 (Австралія)

Протягом десятиліть Комодор був одним з найбільш відомих і часто використовуваних поліцейської машини в Австралії, і ми не можемо не захоплюватися будь поліцейським, який використовує 3,6-літровий V6-powered автомобіль в якості стандартної поліцейської машини. Добре для 282bhp, цей двигун був також використаний в Кадилак ЦТС. Останнє покоління Commodore був імпортований до США, де він був затаврований Шевроле СС.

На жаль, цей 2016 приклад-один з останніх рядків, як GM закрила свій завод у 2017 році. Поліція Австралії доведеться використовувати імпорт відтепер, як і всі інші вітчизняні автозаводи також закрили, і розважитися виборі альтернатив, як ми побачимо...

75: Ленд Ровер Дискавері (Великобританія)

Відкриття було досить звичним видовищем на британських дорогах у свій час, так чому це цікаво? Добре, коли Ленд Ровер запустив його потім усе-нове відкриття для преси в Плімут у 1989 році, вони також організували цікаву подію на довколишні старовинні залізнична гілка, по якій вони продемонстрували можливості нового позашляховика - в поліції специфікація не менше - бачачи його буксирування чотирьох вагонів, кожен вагою близько 40 000 кг кожен.

74: Форд Зефір Мк2 Майна Фарнем (Великобританія)

Великобританія відкрила свій М1 в 1959 році, і поліція оперативно покликаний в потужний шестициліндровий Форд зефір , щоб допомогти поліції. Але у них була проблема: в салоні не досить великий для розміщення всіх знаків, конусів і інший комплект потрібен, тому він надіслав їх у вагон спеціаліст Фарнем , щоб бути перетворені. І вони розфарбували їх білими, дуже незвично для того часу, як видимий стримуючим фактором для водіїв, які заблукали.

Чого було багато, так як немає обмеження швидкості на М1 до грудня 1965 року, коли 70 миль в годину ліміт був введений, який стоїть донині на всіх британських автомагістралей.

73: Ленд Ровер 110 (Великобританія)

Був час, коли оригінал Ленд Ровер (названий 'захисник' з 1990 року) в поліцейські кольори був звичним видовищем на дорогах Англії та за її межами. Вони були ідеальні для буксирування аварії-пошкоджені транспортні засоби з дороги, і прийшли в свої в снігу. Поступово замінюється більш сучасним 4х4, у тому числі на Ленд Ровер, вони практично зникли.

Але ми тримаємо парі, піщаний нового захисника, відкрили нещодавно, буде ідеальним варіантом для повернення до поліцейським чинам.

72: Міні Земляк (Грузія)

Сучасні малюки часто розглядається в якості кінцевої 'спосіб життя' автомобіль, так що це приємно бачити, що грузинська поліція прес-земляк компактний позашляховик на дійсну військову службу.

71: Вартбург 353W (Східна Німеччина)

У той час як західнонімецькі поліцейські їхали на своїй Ауді 200-е і БМВ 5 серії, в Німецькій Демократичній Республіці копи пілотування їх набагато менше високотехнологічних Вартбургских. Нагрівачі повинні бути досить добре, хоча і машини є якась холодна війна чарівністю.

Після Східній Німеччині крах, Вартбург завод був придбаний Опель, потім належить ГМ. Вона працює донині, будівля Воксхолл/Опель Корса малолітражки, тепер під французький альянс PSA.

70: Мерседес саме ML350 (США)

Як Беверлі-Хіллз є одним з найбільш хвацько шикарний запчастини з Америки, це можливо тільки сторона, що місцевий відділ поліції використовує цей елітний позашляховик "Мерседес". Він був пожертвуваний місцевим Benz дилерської грати певну роль в препарату освітню кампанію, названу зважився.

69: Шевроле Сабурбан 'вишибали' (США)

Всякий раз, коли президент Америки їздить по дорозі, вони завжди роблять це досить великий кортеж, який завжди включає в себе два ідентичних Кадилак президентський лімузин , щоб заплутати потенційних зловмисників. Кожен Кортеж-це хвороба Приміський. Працює на секретні служби США, він випромінює шквал сигналів-завад для лічильника фугасів.

Вважається також, щоб утримувати міліметрових хвиль РЛС , яка може миттєво виявити ракети Гранат, як і будь лазерного підсвічування президентської засобами як використовувати керовані ракети. Якщо ці датчики спрацьовують вважається, що масив димові гранати швидко запущений для того, щоб створювати димову завісу, неясні цілі і забезпечити прикриття для маневрів.

68: швидке модель F міліції 700Б патруль вагон (США)

Ця штуковина відрізняється як це один з перших поліцейських автомобілів. Творець візки, швидкого моторного транспортного засобу Co. була придбана GM в 1909 році. Ця модель F 700Б поліцейський патруль вагон датується 1910 році, за два роки до бурхливого ім'я, як і годиться, був замінений на ГМЦ.

67: автомобіль Renault 4CV (Франція)

Одним з 75 4CVs побудований компанією Renault на паризькій поліції, це один із перших 15 машин побудовано, з урізаною Windows, щоб дозволити зброю для стрільби по втікаючим злочинцям. Аукціоніст аукціонний будинок Bonhams продав цю 1955 автомобілів в 2017 році, на €39,100, близько 44 000 доларів США або ?35,000 в той час.

66: Порше 911 (Австрія)

Як ви побачите пізніше до цієї функції, австрійська поліція вже давно шанувальники Порше 911с; дійсно, коли доктор Порше почав сам по собі після 2МВ, він робив це з невеликого заводу в Гмюнд в країні. Австрійське федеральне Міністерство внутрішніх справ оволодів цим 911 Каррера в 2017 році протягом декількох місяців, коли він був використаний для виконання автомагістралі.

Порше господар в країні, д-р Хельмут Еггерт, зазначає "наше партнерство з поліції має давні традиції. У 1960-х і 70-х років, це не було незвично бачити поліцейський Порше або жандармерії автомобіль з миготливий синій світло. І в 2006 році Федеральним Міністерством внутрішніх справ отримав Порше 911 для використання на шосе поліції."

65: Ягуар XJ6 (Великобританія)

А на виконавчому рівні машин вже давно в загальному користуванні, автомобілі від класу люкс небагато і далеко між. Так, британська поліція пощастило отримати в свої руки любив XJ6 на високій швидкості патрулях, і, здається, XJS через були використані з початку 1970-х аж до початку 1990-х років. Але автомобіль був дорогим, щоб купити і працювати, а сьогодні тільки британської поліції водій отримує в свої руки один за кермом прем'єр-міністр у броньованому без розпізнавальних знаків приклад.

64: Мерседес-Бенц АМГ Е43 (Австралія)

Коли Вікторія поліція в Австралії оцінює як замінити австралійця-причини Форди і Холдены він складений ряд машин, щоб перевірити. Один був досить смачна Мерседес Е43 АМГ - це 395bhp супер-салон, твін-турбо 3,0-літровий V6.

63: Лексус ЛЗ 400 (США)

На жаль, записів не багато говорять нам про цю поліцейській машині США. Але ми знаємо, що 400 ЛЗ при введенні в 1989 році встановлені нові стандарти комфорту і вишуканості у розкішному автомобілі класу і послав тремтіння вниз по хребту в Штутгарті в інших місцях. І ми не можемо думати про багатьох кращого місця, щоб провести кілька годин в день на дозорі, ніж V8 потужністю машини.

62: БМВ И8 (Чехія)

Коли BMW позичив новий И8 поліції в Чехії чинності через шість місяців або 20 000 км працювати, є чи не це було для них. Але, на жаль, всього місяць у кредит автомобіль розбився, коли його водій постраждав "невідкладна медична допомога" за кермом.

61: Фольксваген Пассат В8 (Люксембург)

На перший погляд це може виглядати трохи нудним Фольксваген чотирьох-дверний автомобіль поліцейського, поширені по всій Європі і за її межами. Насправді, це дуже рідкісна В8 варіант - труби чотирьохкамерного пробалтываются - який показав 271bhp W8 двигун і постійний повний привід, щоб допомогти покласти всю міць.

Остаточний питання-автомобіля, що був у поліції крихітної Європейського князівства Люксембург.

60: Форд Рейнджер (Афганістан)

Рідкісний поліцейський автомобіль, що б не бути покращено за рахунок установки важкого кулемета на спині, і цей Форд Рейнджер як афганська поліція не є винятком. Як ви, можливо, чули, в країні складну ситуацію в області безпеки, отже, 50-й калібр страховий поліс.

59: Ауді ТТ Кваттро (Угорщина)

Якщо оригінал Ауді ТТ хіт на ринку, це було просто завдання для угорської дорожньої поліції, які необхідні для того, щоб тримати вгору з tearways у своїх високопродуктивних німецьких автомобілів. Сила прийшла від Ауді 1.8 T двигун, а не 3.2 V6 двигуном. Бо.

58: Ленд Ровер Дискавері (Італія)

Італійські карабінери флот містить безліч видів позашляховиків. Офіцери Ленд Ровера Дефендер і Діскавері моделей в Альпах, особливо протягом зимових місяців, але це не рідкість, щоб виявити їх у міських районах. Вони також популярні на островах Сардинії та Сицилії, де асфальт часто розсипається в слід з невеликим попереднього повідомлення.

57: Ауді 4000S (США)

Це стає могутньою холодної і сніжної в Нью-Хемпшир взимку, який є, чому Південна Хемптон поліції отримав привід на чотири колеса Audi 4000S Quattro 1985. Американські поліцейські департаменти в цей день, як купити американський, але все-колесо-привод великих седанів від Великої трійки були не зовсім товсті на землі у свій час, тому звертаючись до Audi, яка була ініціатором тенденція в ці дні.

56: БМВ і3 (США)

Компактний, маневрений і дуже ЕКО, БМВ i3 і прийнята в багатьох поліцейських сил по всьому світу для панда автомобіля в міських умовах. Це один із 100 електричний i3s успішно замовлені Департамент поліції Лос-Анджелеса, для міських патрулів, вартістю $2,9 мільйонів.

У той час як інтернет має багато зробили для екологічності в Лос-Анджелесі, пісок у бочці меду є те, що Лос-Анджелес є великий, що розрослася агломерації, як можна подумати, що хтось міг помітити. Здається, офіцери знайшли 80-100 км одиночного заряду діапазон викликом, і тому i3s успішно використовуються не стільки в якості Департаменту більш звичайними засобами.

55: Вигаданий Нисмо Ніссан " (Японія)

Цей вигаданий є більш відомий як 350Z це в більшості місць за межами Японії, і був автомобіль, який ознаменував компанії Відродження в якості творця цікаві автомобілі після майже смертельного досвіду в кінці 1990-х років. Але ця конкретна модель є більш помітним досі, як це налаштував Нисмо версії. Значна кількість з них були поміщені на службу префектури Тотігі поліції в центральній Японії в 2008 році.

Ця версія Nismo тільки збільшила 300 л. с. 3,5-літровий V6 до 306 л., але додав, чудові ласощі, в тому числі і в'язкої диференціал підвищеного тертя (VLSD), підвіска, нова протибуксовна система, Nismo і аеродинамічний пакет, і Брембо гальма.

54: поліцейський автомобіль Додж Коронет (США)

Додж перший офіційний поліцейський пакет був запропонований на діадему з 1956 року. У 1959 модель, показана тут, прийшов з двигуном Hemi V8 двигун, потужність-310, кнопковий підвищеним крутним автоматичною коробкою передач і характерний, Бе-ребриста 'вперед дивитися стайлінг вперше на своїй дизайнер Вергілій Экснер.

"Вони переходять з місця на високих швидкостях гонитва в мить ока," прокукурікав оголошення "ручки, кута і зупинити, як ніякий інший автомобіль, який ви коли-небудь бачили або вигнані." Коронет був одним із багатьох сучасних поліцейських моделей в популярному серіалі Дорожній патруль.

53: Хаммер Н2 (США)

Техасець шериф не хочете, щоб на звичайний диск Хаммер Н2; він хотів щось набагато зліші. Тому він доручив німецька тюнінгова компанія Geiger в для завищуйте речі наддув на 7.0-літровий V8 , щоб зробити 700bhp В і 667lb фут крутного моменту – і 28-дюймові колеса, щоб переконатися, що автомобіль був так само незручно, як це було швидко.

52: БМВ 501 (Німеччина)

Тільки в Німеччині самі висококваліфіковані даішники повинні управляти одним з цих 'бароко ангелів, з 2.6-літровим V8 (пізніше 3.2-літровий V8). BMW зробив всі роботи в будинку, будівлі, кожен автомобіль спеціально для використання поліцаям.

51: в'язень баржа (Італія)

ОК, ОК, ми знаємо, що це не автомобіль. Але ми говоримо про Венеції тут, де поліцейських машин не багато користі. Ця баржа використовується в кошик ув'язнених місцевої поліції навколо.

50: Аурус седан Сенат гвардія (Росія)

Ще в радянські часи російські лідери каталася у величезних Зілов. На жаль, " ЗІЛ " здійснив свій останній автомобіль ще в 2012 році, і в Росії лідером Володимиром Путіним в останні роки, щоб уникнути ганьби, подорожуючи в "Мерседес-Бенц" зроблено в Німеччині, геополітичного конкурента.

На щастя, в Москві нами був прийти на допомогу зі своїм новим Сенат лімузин, який поставили в першу появу на Путіна inuguration церемонії в 2018 році. Але це був короткий колісна база версія седана, яка служить для того, щоб нести його поліції президентських охоронців. Володимир Путін не може цілком захистити німців – обидві версії розраховані на живлення від 4,4-літровий двигун адаптований з Порше двигун V8.

49: Ровер П6 3500С (Великобританія)

Ровер, які надає 2.0 - і 2.2-літровий чотирьох-циліндровий p6s система, але це було 3.5-літровий V8, особливо в 3500 з ручним формі, що було ідеальне рух автомобіля з легким автомагістралі продуктивності. Це, як правило, пофарбовані в білий колір, але чет Циркон синій автомобіль показав.

Що цікаво про цю конкретній машині? Ми їздили кілька років тому і виявив, що його обладунки позолочені, важить 2000кг, а між 1973 та 1987 переправляються навколо високопоставлених осіб, включаючи членів британської королівської сім'ї, а потім-прем'єр-міністра Маргарет Тетчер. Велика частина черевик був узятий з потужного радіообладнання.

48: Ламборгіні Уракан (Італія)

Італійський ГИБДД були добре відомі за їх два на Lamborghini Gallardos, один з яких зазнав аварії в погоню. Незважаючи на цю невелику невдачу, карабінерів замінив решту Гайард з Уракан, що використовуються для проведення невідкладних людини донорство органів в охолоджуваний відсік в носі.

47: Додж Чарджер (Канада)

У той час як північноамериканські поліцейські сили досить користуватися кілька лиходійський-перегляд Крайслер 300 седан, вони злизали його сестра автомобіль, Додж Чарджер. Так власне, що Додж зробив спеціальну поліцейську специфікація моделі, пізніше названої 'гонитва'. Нинішня гонитва модель оснащена 3,6-літровий V6 хороший для 292bhp, і доступна з приводом на всі колеса.

Цей конкретний приклад у Королівської канадської кінної поліції, приблизно еквівалент американського ФБР.

46: спеціальний пакет обслуговування Форд Мустанг (США)

У Мустанг ССП є одним з Форда найвідоміші гонитві за коштами. Високий вихід 5.0-літровий V8 видавав 15.5 друга чверть-миля час і допомогли його "ганяють на Порше по живому", за даними сучасної реклами (на фото). Стійки-і-шестерні рульового управління, склопідйомники, дискові гальма і посилені опори бари допомогли йому зберегти 911S в вид.

Після напруженої тестової програми, в 1982 році Каліфорнійський дорожній патруль, а запуск підтримки, купили 400 спеціально обладнаних Мустанги, з планованим терміном служби 18 місяців. Ford випустив Mustang в ССП до 1993 року.

45: Фольксваген Жук (Німеччина)

Ще один німецький поліцейський автомобіль коханий був "Фольксваген Жук", який можна було побачити у містах і містах по всій країні. У 1970 році "Фольксваген" намагався змусити британських поліції прийняти Жук як їх панда машині – але вони замість цього воліли дотримуватися британських каперів.

44: Ауді S3 (Великобританія)

Майже всі без розпізнавальних знаків поліцейські машини-це круто, і ми абсолютно люблю маленькі, гарячі немаркованих поліцейських машин. Це Ауді S3 використовується Суррей поліції на півдні Англії для автомагістралі виконання. На С3 з чотирма циліндрами 2.0-літровий турбований двигун потужністю 296bhp, чиї бульбашок 0-62 миль в годину всього за 4,6 секунди треба частіше згодиться.

43: Рендж Ровер (Великобританія)

Діапазон Rover був одним з найпопулярніших дорожньо-патрульної машини протягом 1970-х років. Чешир поліції був першим, щоб купити, в квітні 1971 року, незабаром після того, як автомобіль вперше надійшов у продаж.

Він був оснащений знаменитий ГМ-компактний сплав V8 з двигуном, який в даному додатку поставлений 128bhp, який звучить не багато за сучасними мірками. Однак, його 186lb фут крутного моменту був здатний тягнути повністю навантажений вантажівка з шляху, який є, чому поліція любив їх Rangies.

42: Сітроен см (Франція)

Французька жандармерія є частиною військового, який володіє юрисдикцією щодо цивільного населення. А також, ймовірно, краще гармати, ніж звичайні французькі поліцейські, схоже, у них краще, машини теж - чудовий Сітроен см додають своїм швидкісним флотом (названий 'бригада рапіді реагування,' французький для 'швидкого реагування бригади') на початку 1970-х років.

Автомобіль був оснащений Мазераті V6 налаштований до 174bhp, плід Сітроен придбання легендарної італійської компанії в 1968 році. Всього 12,900 смс були вироблені в період між 1970 і 1975.

41: Марки "Унимог" (Німеччина)

Вперше створений ще в 1948 році, і Unimog - це знаменитий піди-скрізь всі колеса торгової марки "Мерседес-Бенц". Вони широко використані вогнем і департаментів лісового господарства, і в сніг.

Цей конкретний приклад оснащений переднім совком, збираючи обладнання і вивіски у зв'язку з поліцейської демонстрації під час G20 в Гамбург на вищому рівні, що відбулася в 2017 році.

40: Бугатті Вейрон (Дубай)

Ми не знаємо, як висококваліфіковані поліції Дубая, водії, але, імовірно, вони проходять через безліч додаткових випробувань (і переатестації), щоб сісти за кермо однієї з сил два на Bugatti Veyrons. Veyron має Н16 двигун з чотирма турбонагнітачами, Бельтинг 987bhp, і здатний 253mph максимальної швидкості. Більш ніж достатньо, щоб тримати гонщики Дубая в узді, ми припускаємо.

39: Тесла Модель S (Люксембург)

Поліцейські машини, як правило, отримують дуже інтенсивному використанні порівняно із звичайними автомобілями. Адже вони проводять більшу частину свого часу на патрулювання і реагування на надзвичайні ситуації. Як такий, обмежений асортимент багатьох електричних транспортних засобів, в поєднанні з кількістю часу, необхідного для їх підзарядки порівняно з п'ять хвилин і заправка звичайного автомобіля, здавалося б, зробити їх менш-ніж-ідеально.

Однак, з реальною дальністю близько 250 км, на Тесла Модель S має один з найдовших будь-якого електричного автомобіля. І вони також дуже швидко. Але вишенькою на торті цієї програми є те, що Люксембург-це невелике місце (34 км в ширину і 50 миль в крайнощі), так у менш важливою проблемою, ніж це могло б бути в іншому місці.

38: концерн Daimler SP250 (Великобританія)

Лондонській столичної поліції купив велику партію цих двох-місний стеклофібробетона здорових спортивних автомобілів для свого транспортного відділу. З кожної з них працює на неймовірно гнучкий 2.5-літровий V8, вони були просто роботою по вилову лиходіїв в їх більш швидкому салонів.

37: Модель Lykan Hypersport-Автомобіль (Абу-Дабі)

Що-небудь Дубай можна зробити, товариші емірат Абу-Дабі може відповідати, з-за чого останній додав модель Lykan Hypersport-автомобіль у своєму арсеналі. Тільки сім із цих автомобілів, на колосальні $3,4 млн за штуку, Hypersport-автомобіль не ваш середній трафік автомобілів.

Модель Lykan базується в Дубаї і як такий, це перший спортивний автомобіль, побудований на Близькому Сході. Він має твін-турбо плоскі шість двигунів, які виробляє 780bhp. Модель Lykan стверджує, що 0-62 миль в годину час 2,8 секунди, на шляху до 245mph максимальної швидкості.

36: Buick чотири дверних седана (США)

У 1935 році Buick був адаптований для поліції використовувати з точковими світильниками, гарматні порти і, швидше за все, куленепробивне скло, але Бьюиках термін вже прийшов з захисним склом – один з цілого ряду технічних особливостей, які відзначили їх від конкурентів.

Прямий-вісім-харчування 1935 моделей також похвалився прискорювач стартера і коліна дій незалежну передню підвіску. Коліна дій був новаторський дизайн одного з найбільших імен в динаміки автомобіля, Моріс Olley. Раніше працював в "Роллс-Ройс", британець Olley б перейти до розробки шасі і підвіска С1 корвет.

35: МДБ (Великобританія)

Це стандартний 1,8-літровий МДБ gt, Але V8 форма Б був популярний звичайний автомобіль як кілька водіїв чекають два-місний спортивний автомобіль, щоб бути в дозорі. Одна з сил, що б без розпізнавальних знаків МДБ GT V8s не була Темза Долина поліція, яка зараз має барельєф в частині MG старий завод в Абингдоне, на південь від Оксфорда.

34: Альфа Ромео Джулія І QV (Італія)

Це може бути всього лише 2.9-літровий V6 в ніс, але Альфа Ромео Джулія Quadrifoglio, який володіє 503bhp удар вистачить, щоб взяти все це шлях до 191mph з 0 до 62 миль на годину в 3,9 секунди. Ми б сказав, що це досить швидке транспортний засіб відповіді.

33: Датсун 240Z (в Японії)

Коли Датсун 240Z був запущений у Японії в 1971 році було три варіанти: звичайний люк, 240Z-л і 240Z-р, пожвавила, щоб дати максимальну швидкість 131mph. Віддали його обтічну форму-в фарах, це 240Z-р служив в якості патрульного автомобіля з Канагава дорожньої поліції з березня 1972 р., З тих пір коли він ламав 370,940 км (232,000 миль).

32: Шевроле Камаро (США)

Це 1991 Камаро досі керується Мічиган Державної поліції і знаходиться на її навчання в академії з наступними пам'ятками і об'єктами. Автомобілі експлуатувалися на високій швидкості патрулювання, але тепер в підлозі-виходу на пенсію з 1992 Форд Мустанг і 1995 Шевроле каприз.

31: Порше 924 (Німеччина)

Зі свого хетчбека конфігурації 924 запропонував практичність, як жоден з попередніх Порше вдалося. Це може не бути найшвидший автомобіль на дорозі з 2.0-літровим двигуном, але в 924 чудово звертався і був в змозі йти в ногу з швидше їздять, в розпачі від злочинців, які не мають підготовки водіїв до даішників.

30: Фольксваген Жук (Канада)

Величезне-продаж оригінальний Фольксваген Жук був широко використовується в якості поліцейського автомобіля в усьому світі, в той час як 'новий Жук' перший продав у 1998 році було нічого подібного, як і популярний, і з поліції або громадськості. Все-таки це були гідні оригіналів-макетів, отриманих від гольф, і нам здається, це виглядає досить добре робиш поліції Торонто, найбільший канадський місто.

29: Форд Мустанг (США)

У нас є місце для ще одного Мустанга? Ви ставку.

Флориді тюнінгова компанія Steeda Autosport: це була поставка маркованих та немаркованих поліцейських машин вже більше 20 років. Запущений в 2016 році, компанія Форд Мустанг перехоплювача можуть бути замовлені з або без лівреї і З або без нагнітача. В атмосферне сформувати 5,0-літровий двигун V8 викачує 490bhp – і Уїппл нагнітач болтами на цьому піднімається до дуже фруктовий (і зручно округлено) 777bhp.

28: Мерседес-Бенц S-Класу (Китай)

Ми звикли бачити на Мерседес Е-класу в поліцейську службу у багатьох частинах Європи і за її межами. Дорогий і розкішний S-клас, як правило, не подивитися, тому цей автомобіль використовується в Китаї для VIP охорони відрізняється. І принаймні ви будете впевнені в зручної поїздки, якщо один тягне вас.

27: Ніссан Р34 Скайлайн ГТ-Р (Японія)

Ще один високошвидкісний японський поліцейський автомобіль, на цей раз на службі поліції в японській провінції Сайтама на північ від Токіо. Здається, що є тільки одна операція, на жаль. У Р34 був проведений в період між 1999 і 2002, і відсвяткували те, що вона широко відома як 'Годзілла' – на її рахунку brutishly ефективні 2.6-літровий твін турбо, хороша для 327bhp, 0-60 за 4,6 с , а максимальна швидкість 156mph.

Як і всі (не поліція) автомобілів в Японії законодавчо обмежений 112mph за межами гоночних трас, цього має бути досить, ми вважаємо.

26: Альпін А310 (Франція)

Дорогах Франції були особливо смертоносним в 1970-х роках - понад 14,000 чоловік повинні були померти на них в 1976 році. Це порівняно з 3259 смертей в 2018 році, коли в країні було 22 мільйони більше в ньому людей і багатьох мільйонів автомобілів. Для боротьби з важкої ситуації в 70-х, французька поліція вирішила боротися з перевищенням швидкості, необережне водіння і заспокоїти загальну бійню з автомобілями такий А310.

Французька жандармерія прийняла постачання семи A310s в 1977 році, і принаймні два з них досі в силу приватної музейної колекції. Влада вийшла з 2,7-літровий V6, що добре для 148bhp і 137 миль в годину максимальної швидкості. У загальній складності 9276 В6 A310s були побудовані в період між 1976 і 1984 роках.

25: Лексус Ф (Великобританія)

Британський Хамберсайд поліції були швидкі, щоб скочити на можливості, надані Лексус IS Ф, спортивний седан вперше запущений в 2007 році. Автомобіль пропонується 5,0-літровий двигун хороший для 416bhp і 168mph максимальної швидкості, але для Autocar читачам найцікавіше, що це ми вважаємо першим V8 двигуном автомобіля в штатних Великобританії поліцейська операція з дні слави Ровер у SD1 за 3500 - і, цілком ймовірно, останнє, що ми коли-небудь побачити теж.

А V8 напевно стане в нагоді, так як машину довелося візок вагою фунтів 30,000 додатковим обладнанням, включаючи комп'ютер, чотири режими роботи камери і дві радіостанції. Це був штабний автомобіль для сил транспортного засобу злочинністю.

24: Ровер у SD1 (Великобританія)

У SD1 прийшов у чотирьох - і шестициліндровий форм і багато британські поліцейські сили використовували їх для звичайних поліцейських обов'язків. Але це був 3,5-літровий Б'юік розроблений сплав V8, який був оснащений для руху відділу патрульних машин. Він залишається одним з найулюбленіших поліцейських машин, статус героя зцементованих подія в травні 1987 року:

Одного разу два поліцейських всюдихода у SD1 V8s не беруть участь в гонці проти часу, щоб доставити нову печінку донорство органів від злітно-посадкової смуги в аеропорту Станстед, на північний схід від Лондона, на безнадійно хворого пацієнта в лікарні на заході Лондона; поліцейські вертольоти були засновані на виявленні великої несправності двигуна. Проїзд по автомагістралі М11 зі швидкістю до 120 миль на годину і потім рве через сильно перевантажена Лондон на п'ятницю, то 29-кілометрова подорож зайняло всього 31 хвилин. Печінки потрапив у лікарню з всього за п'ять хвилин; пацієнт був прооперований, і вона вижила.

23: Порше 911 (Німеччина)

Компанія Porsche побудувала свій мільйонний автомобіль на 15 липня 1996 року. Компанії пожертвували етапом машину, 993-й серії 911 Каррерав Німеччині РВВС. Купе роками перевіряли автомобілі на швидкості вниз, швидкість-лімітуючі ділянки автобану перед сном і вступати в колекції Порше. Сьогодні він з'явиться в музеї на околиці Штутгарта.

22: Форд Капрі 2.8 я (Великобританія)

Улюблений з Великою Манчестер поліції, один поліцейський, зараз на пенсії, згадує: “на Капрі був попереду свого часу в гонитві кораблем, ніщо не може їх втратити. Чудово, коли вона була сухою, але коли вона мокра – Боже мій! Задній кінець завжди приходив, якби ви дали йому занадто багато газу, як ви пішли в кут. Взимку ми часто вивозять обладнання і покласти мішки з піском в спині-вниз".

21: БМВ Х6 (Португалія)

НРГ-це Республіканська гвардія Португалії, військова сила схоже Цивільної гвардії в сусідній Іспанії. Його поліцейські справді солдатів, і Х6 вони мають відмінний спосіб, щоб обійти.

Цікавий вибір – простору і можливостей БМВ Х5 дуже цінуються поліцейськими силами в усьому світі, але його аналог Х6 набагато менш практичні, хоча і дещо більш стрункий вигляд. Ми підозрюємо, що це був один був конфіскований як корисливість гангстера.

20: Порше 356 (Нідерланди)

Поліцейські сили по всій Європі використовували Порше 356 в патрульний автомобіль; ці ранні Порше були популярні в Німеччині, Бельгії і Голландії, а також Австрії. Цей 356 був одним з близько 40 використовується голландська поліція. Одна з трьох вижили, Bonhams та продав його за пристойну €235 тис. в жовтні 2014 року.

19: Крайслер 300 СРТ ядра (Австралія)

Деякі австралійці можу з жалем підтвердити, Дорожній патруль штату Новий Південний Уельс – найбільш густонаселений австралійський штат – застосовує обмеження швидкості та інші правила дорожнього руху з безжальною ефективністю. Зіткнувся з заміною свого флоту доморощених V6 двигуном Холден Комодор і Форд Фалкон патрульних машин, він провів три роки процес оцінки.

Він вибрав самий надійний автомобіль BMW 530D, але і досить захоплююче сто сердечника, заснований на 300 седан, який використовує Громовий 6.4-літровим двигуном Hemi V8 двигун, забезпечуючи 469bhp і 0-62 миль в годину час близько 4,6 сек, на шляху до обмеженою електронікою 155 миль на годину максимальної швидкості. Чудово старої школи вибір, і ми навряд чи побачимо набагато більше, в будь-якому місці.

18: Міцубісі Ево Х (Великобританія)

Південний Йоркшир поліції додали ево X в свого флоту, поряд з ево VIII ст. і в IX видання Міцубісі ралі автомобіль на дорозі. Надійно, швидко і може вміщати п'ять, Ево був, безумовно, кінцевою руху автомобіля.

17: Ford RS200 (Великобританія)

Справжня група B ралі герой, всього 153 приклади RS200 були побудовані, кожна упаковка турбований БДА двигуна за кабіною. Поліція Ессекса носився з ідеєю використання RS200s як руху автомобілів, і нам подобається думати, що вони бачили дійсну службу в якості тесту, принаймні короткого періоду часу, є величезною крутості цієї машини.

16: Субару Імпреза (Великобританія)

Не всі поліцейські сили вирішили піти з Cosworth-тюнінговані Форди; деякі вирішили додати різні високопродуктивних машин для їхнього флоту. У разі Хамберсайд поліції це був Субару Імпреза Турбо , що став зброєю....

15: бак моно (Мен)

Острів Мен, коронне володіння Великобританії, розташований в Ірландському морі, проводиться щорічний ТТ гонка на мотоциклах. Це хвацько жорсткої та небезпечної расою, яка проходить по дорогам загального користування, і приваблює любителів велосипедів зі всього світу кожне літо.

У 2017 році місцева поліція прийняла поставку цієї 170mph 305bhp кишеньковий суперкар, щоб спробувати і стежити за порядком. Вагою всього 580kg і здатний 0-62mph всього за 2,7 секунди, це мабуть саме близьке будь дорозі автомобіль потрапляє в супербайк. Її тільки водій додатково-навчання водіїв, також проїжджає поліцейський мотоцикл, а також слідчий зіткнення.

14: Сігвей (Німеччина)

З максимальною швидкістю 12,5 миль / год, двоколісний самобалансируючий самокат Segway, здавалося б, дивний вибір поліцейських "автомобіль". Однак, сігвей випущена спеціальна i180 поліції пакет ще в 2005 році, Чикаго і замовив 100 з них у 2006 році. Сігвей пішов за нею з поліцейської версії І2 наступної моделі.

Вони були використані для міських патрулює під час Пекінської Олімпіади 2008 року і вважаються у використанні більше 100 поліцейських установ у всьому світі для використання в середовищах, таких як центри пішохідній зоні міста, в університетських містечках, аеропортах і торгових центрах.

13: Форд Сієрра РС Косворт (Великобританія)

З 150 год, потенційні і чотири колеса, щоб допомогти вам з величезною силою вниз, в Cosworth-налаштований Сьєрра-було саме те, що поліції потрібно йти в ногу з лиходіїв, які коли-небудь швидше і більш складні зійде засобами.



Категория: Автоновости