Чому жінка боїться бути поганий в ліжку'


Опубликованно 11.01.2020 18:09

Чому жінка боїться бути поганий в ліжку'

Це опік поганий секс; відчуття більшість жінок добре знають – результат поспіху, lubeless довбали після кількох марних "не сьогодні".

Є сирі стріла болю пронизує моє піхву. Я відчуваю себе спаплюжений і брудною, але, швидше за все, зол.

Злюся на себе за. За брехню ще й вважаючи сколів фарби розпушування в стелю, поки я чекав, щоб це закінчилося.

Пройде ще кілька років, перш ніж я навіть зможу визначити, наскільки справді низька, я поставив планку – як каламутну грань між порушенням і "поганий секс" став, на мій погляд.

Надя Bokody сказав Непохитна зустріч як спосіб зберегти мир у відносинах був її визначення поганого сексу. Фото: Instagram/nadiabokody

По темі: яких жінок хочуть чоловіки перестануть це робити в ліжку

По темі: Надя Bokody показує, що вона втомилася від спроб бути привабливим

Звичайно, в цьому є сенс даного ніхто не вчив мене, що здоровий статевий акт повинен виглядати як молода жінка.

"Поганий секс" - це зазвичай описано у жінки, як досвід, в тому числі болю, примусу або почуття деградували.

І це слід зазначити, тому що це різко контрастує з образом чоловіка визначають його.

Какой-нить вірусним на Reddit почали в грудні, зараз більше 15 000 відповідей, просить хлопців висловитися з питання: "які помилки роблять жінки під час сексу?", і його вміст коливається від комічно прискіпливі тривожно неук.

Секс-колумніст сказав, що чоловіки і жінки мають досить суперечливих думок про те, що є "поганий секс'. Фото: Instagram/nadiabokody

В темі, Чоловік коментатори уїдливо взад і вперед, про різних делікатесів мастурбує етикету – "Коли ти будеш дрочити, ти не доїть корову" – перш ніж перейти до обговорення tiresomeness сексом з нерухомим, не відповідає жінка – "я називаю це 'дохла риба', де вона лежить, не рухається, не шумить, нічого не робив, тільки дивився в стелю", - пояснює один Redditer.

Невідповідність між ґендерної інтерпретації "поганий секс" і відсутність розуміння навколо сексуального згоди серед багатьох нефільтроване відповідей у цій темі є яскравим прикладом чоловічих привілеїв на роботі.

Це також розмова я не знайомий з секс-письменник і ютубер з чоловік-домінант наступне.

Пару місяців тому я виклав відео про жіночого збудження, в якій чоловік передплатника публічно поскаржився: "у мене є, щоб підштовхнути секс з моєю дружиною просто отримати ... я той, хто робить все в ліжку, і вона просто лежить там, поки я не скажу їй переїхати або щось робити."

Після спроби пояснити, сказав коментатор, чому секс ніколи не повинен бути натиснутим або продовження на учасника нерухомо, я повторно відправив коментар в Twitter, щоб використовувати як каталізатор для дискусій про нюанси згоди і примусу.

Надя сказала, що поганий секс був регулярно описували жінок як досвід, у тому числі біль, примус або почуття деградує'. Фото: Instagram/nadiabokody

Хоча багато відповідей були передбачувано в жаху – "Як же він не відчувати себе як ґвалтівник?" і "мені шкода його дружину" – кілька чоловіків простягнув руку, щоб дайте мені знати, вони були здивовані тим, що цей чоловік робив все, що було поганого.

Вони також стверджували, що я був реальний правопорушник на прогулянку свій коментар (незважаючи на те, що він виклав її у публічний форум).

На жаль, це як ці дискусії, як правило, завершуються; в підлогу винна гра, а не скористався можливістю для навчання.

Одним з найбільш частих закидів на адресу моєї роботи, як жіночі статеві письменника полягає в тому, що я свідомо виключаю, досвід чоловічої розмови для того, щоб викотитися жінок.

В реальності, я просто не кажу з досвіду, бо чоловік, як ви могли помітити, я не чоловік, і я не прихильник говорити про життя іншої людини, якого я не знаю.

Назвіть мене божевільним, але в моїй книзі, це було б несправедливо по відношенню до чоловіків.

Секс-колумніст сказала, що вона потрапила під вогонь за раніше, за винятком чоловічий', щоб 'пригнічують жінок. Фото: Instagram/nadiabokody

Я теж роблю свою роботу в особі чоловіка, одночасно стверджувати, нам не потрібен фемінізм, бо "жінки вже рівність", залишаючи коментарі до моїх статтях і в соціальних мережах, називаючи мене "хріновий сл*т" і погрожуючи насильством.

Отже, такі теми, як сексуальне згоду і жіночі радості стають культурними мінні поля загрожує образливість і гніву.

МИ ВСІ МОГЛИ Б ОТРИМАТИ ВИГОДУ ВІД РОБОТИ НА НАШІЙ ТЕХНІЦІ СПАЛЬНІ

Адже, визнаючи ваше право означає, в свою чергу, приймаючи відповідальність за те, як ти сприяла страждань інших людей.

Це не почуття, навіть найскромніші з нас комфортно сидіти.

І ще, якщо ми не визнаємо фундаментальні відмінності між тим, як чоловіки і жінки визначають "поганий секс", ми всі в програші.

Відносини ніхто або сексуальне життя перемагає коли всі зайняті, захищаючи своє его.

У той час як подібні міркування можуть бути незручними, мета полягає в тому, щоб розворушити втомлені ідеї про секс, так що в кінцевому рахунку всі 'перемагає'. Фото: Instagram/nadiabokody

Це не означає, жінки-ідеальні коханці. Насмілюся сказати, ми всі могли б отримати вигоду з деяких працювати на нашій техніці спальня (спойлер: спілкування-це ключ).

Однак, було б нерозумно ігнорувати той факт, що якщо у Реддита є що сказати, херовый секс для більшості хлопців секс-це нудно (або трохи перестаралися в мастурбує відділу).

Хоча це і може бути пародією на деякі чоловіки, поки жінки продовжують визначати поганий секс, в тому числі і біль, і чоловіки як і раніше не бачу проблеми з сексом з жінкою веде себе як так звана "мертва риба" – ми повинні зосередитися на жіночому досвіді.

Враховуючи, будучи "доїти корову як" може бути, м'яко кажучи, неприємно. Це може навіть означати, просять вашої Місіс пропустити рукою поки у неї краще, е-е, зчеплення речей.

Але замерзлі і не відповідає під час сексу? Неохоче поступаючись після кількох "не сьогодні"? Біжить у ванну, щоб перегнутися через туалет після цього біль?

Це не поганий секс. Це порушення. І поки ми не визнаємо його як такий, вибачте, хлопці, ваш мастурбує уподобання не є пріоритетом.

Надя Bokody є вільним письменником і Instagram рекомендателем. Продовжити розмову на Instagram | @nadiabokodyтенденції в образі життя649



Категория: Обо всем