Конфіденційної автомобіль: далі і (E-)вгору для VW ЕВС зелений Мерседес снів і багато іншого


Опубликованно 21.01.2020 05:54

Конфіденційної автомобіль: далі і (E-)вгору для VW ЕВС зелений Мерседес снів і багато іншого

У облави на цьому тижні автомобільної плітки, говорити ЕВ планів продажів з Volkswagen, чат нового покоління переробляється з Volvo, отримати достовірну інформацію про новому стійкість уваги Mercedes і багато іншого.

(електронна)вгору, вгору і Геть для VW ЕОЗ

Амбітний план компанії Volkswagen продати в цьому році 100,000 електромобілів по всьому світу. "Ми хочемо використовувати всі грані ЕВ – е-вгору, e-гольф і id 3", - сказав бос з продажу Юрген Стакманн. В результаті, сказав він, Фольксваген дозволить уникнути штрафів промисловості за невиконання строгих правил викидів в кінці цього року. Він сказав: “Ми будемо поступливішими. Місія-вийти за зговірливості. Ми не будемо платити ніяких штрафів. "

Дизайн перебудувати Вольво

Наступне покоління Вольво буде взяти на себе більш виразний дизайн, ніж новий XC40 перезарядки, так як компанія переходить на повністю електрифікованої лінії-вгору, за словами головного дизайнера фірми, Робін Пейдж. "На даний момент XC40 повинен бути двигуном внутрішнього згорання і електричний так, як і більшість брендів, ми знаходимося в перехідному етапі", - сказав він.



Категория: Автоновости